ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

        Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου 

                     Κίνηση Σωτηρία της Πάφου

                  Βοηθάμε και προχωράμε!!!

Αγαπητοί φίλες και φίλοι θα ήθελα να σας συστηθώ…

Ονομάζομαι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ.

Γεννήθηκα στο Μούταλλο της Πάφου και μέχρι και σήμερα κατοικώ στην Πάφο.

Γονείς μου ήταν ο Σπύρος Μαραγκός από τη Μεσόγη και μητέρα μου η Αντιγόνη από τη Λάσα, πολύτεκνοι με 9 παιδιά.

Από το γάμο μου απέκτησα δύο κόρες. Την Γεωργία και την Αντιγόνη.

Η Γεωργία Μαραγκού σπούδασε Γενετική στην Αγγλία και κατέχει πτυχίο Bachelor of Science in Human Genetics από το University of Nottingham, και κατόπιν Γενική Ιατρική στην Τσεχία και κατέχει πτυχίο επιπέδου Μάστερ από την 1η Σχολή του Πανεπιστήμιου Καρόλου Πράγας.

Απέκτησε την ειδικότητα της Παιδιατρικής μετά από ειδίκευσή στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σήμερα είναι Ειδικός Παιδίατρος και διατηρεί το δικό της ιδιωτικό ιατρείο στο Ιατρικό Κέντρο Χρυσοβαλάντου, στην Πάφο.

Η Αντιγόνη σπούδασε αισθητικός στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο CDA στην Πάφο.

Ομιλώ και γράφω Άριστα την Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Ομιλώ επισης και την Αραβική.

Το 1975 αποφοίτησα από το εξατάξιο Γυμνάσιο της Πάφου. Παράλληλα παρακολουθούσα μαθήματα ηλεκτρολογίας στην Τεχνική Σχολή Πάφου.

Το 1976 μετά τα δύσκολα χρόνια το πολέμου και με το πέρας των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων μετέβηκα στην Σαουδική Αραβία όπου και προσλήφθηκα από την Ελληνική Κατασκευαστική Εταιρεία «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» στη θέση του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Λόγω των πολύ καλών γνώσεων μου, αναβαθμίστηκα γρήγορα σε εργοδηγό.

Το 1977 με παρότρυνση και έξοδα της παραπάνω εταιρείας μετέβηκα σε Αγγλία και Γερμανία όπου παρακολούθησα σεμινάρια εγκατάστασης κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, ενώ παράλληλα εκπαιδευόμουν στον τομέα υψηλής τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών.

Επιστρέφοντας στη Σαουδική Αραβία,εγκατέστησα για λογαριασμό της Εταιρείας ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ πέντε κυκλώματα τηλεόρασης σε διάφορες πόλεις όπως RIAHD, YABO, HOFUF. Πολύ σύντομα η εταιρεία μου αναθέτει καθήκοντα Διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών. Έτσι δημιούργησα μια ομάδα τεχνικών, αποτελούμενη από 35 άτομα, όλων των ειδικοτήτων η οποία κατέγραψε μεγάλη επιτυχία.

Το 1983 αναγκάζομαι να επιστρέψω μόνιμα στην Κύπρο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα μου. Ανοίγω ενα από τα πρώτα βίντεο κλαμπ στην Πάφο και στην συνέχεια ιδρύω την πρώτη εταιρεία διάθεσης και αναπαραγωγής Video ταινιών στην Πάφο και παράλληλα δημιουργώ την εταιρεία παραγωγής Κυπριακών και Ελληνικών ταινιών MARANGOS PRODUCTION LTD όπου μαζί με καταξιωμένους σήμερα ηθοποιούς όπως Αργυρίδης, Μαυρομάτης, Ολ. Ποταμίτου, Ελ. Ευσταθίου και άλλοι δημιουργήσαμε πλειάδα επιτυχημένων ταινιών. (Έχω δημιουργήσει 30 ταινίες). Την ίδια περίοδο ανοίγω ένα σύγχρονο κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών στην Πάφο, αντιπροσωπεύοντας γνωστές εταιρείες.

Το 1990 λόγω των γνώσεων και της εμπειρίας μου στην ραδιοτηλεόραση μου ζητήθηκε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως υπεύθυνος τεχνικών συνεργειών και σκηνοθεσία ειδήσεων του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού Ο ΛΟΓΟΣ.

Το 1994 λόγω της συνέπειας και του επαγγελματισμού που με διακρίνει, μου προτείνεται να αναλάβω ως υπεύθυνος συνεργείων, παραγωγής ειδήσεων και κινηματογραφιστών στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤΕΝΝΑ και ΣΙΓΜΑ στην Πάφο.

Το 1995 όντας πλέον πολύ μέσα στα γεγονότα επί καθημερινής βάσεως ως μάχιμος κινηματογραφιστής και παρακολουθώντας  τις εξελίξεις στα ΜΜΕ και του πλούσιου ειδησεογραφικού υλικού στην Επαρχία της Πάφου, ιδρύω τον πρώτο Παγκύπρια αδειούχο από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΠΑΦΟΣ TV ο οποίος σημείωσε τρομερή επιτυχία στον τομέα της Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, κάτι άλλωστε που έχει αναγνωριστεί από τους Παφίτες και όχι μόνο.

Το 1997 επιτυγχάνω σε Παγκύπρια αποκλειστική κάλυψη ζωντανά καρέ – καρέ δύο από τα μεγαλύτερα θέματα που άφησαν εποχή στην Κυπριακή Τηλεόραση. Τον θάνατο ζευγαριού στη Χλώρακα από τις Ειδικές Δυνάμεις και τον θάνατο από την ελεύθερη πτώση των Αλεξιπτωτιστών στην Πάφο. Τα αποκλειστικά πλάνα έπαιξαν σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΡΙΚ αναγνωρίζοντας τη δουλειά μου, με τίμησε.

Το 1998 με την έναρξη των εργασιών του συνδρομητικού τηλεοπτικού καναλιού ALFA, μου ανατίθεται η παροχή κινηματογραφικών υπηρεσιών και σκηνοθεσία τόσο στο τμήμα ειδήσεων όσο και όλων των αθλητικών γεγονότων της Πάφου.

Το 2000 παρακολουθώντας τις συνεχόμενες αυξανόμενες τεχνολογίες στις Τηλεπικοινωνίες , ιδρύω αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας MARANGOS MOBILE PHONE.

Το 2001 ιδρύω την εφημερίδα Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ. Στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του.  Η κυκλοφορία της εφημερίδας κρίθηκε επιτυχημένη.   

Το 2002 ιδρύω τον σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμένο Τοπικό ραδιοφωνικό Σταθμό POINT FM. Ο Σταθμός έδωσε ένα ξεχωριστό μοναδικό χρώμα στα Ερτζιανά της πόλης και επαρχίας μας.

Με την Πάμελα Σακαδάκη ,διευθυντικό στέλεχος του PAFOS TV ,POINT FM , ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

    Μια καταπληκτική συνεργασία 

Το 2006 το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου μου εμπιστεύεται τη θέση του παροχέα τεχνικών κινηματογραφικών υπηρεσιών για την Πάφο στο τμήμα ειδήσεων και επικαίρων. Μια συνεργασία που στέφτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο πλούσιος εξοπλισμός, οι υποδομές και η πολυετή εμπειρία μου στο χώρο αναγνωρίστηκαν τόσο από το ΡΙΚ όσο και από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που συνεργάστηκα.  

To 2015 τιμήθηκα στο πρώτο φεστιβάλ Κυπριακών ταινιών VHS, παρουσιάζοντας μία από τις 30 ταινίας μου και στην οποία πρωταγωνιστώ.

Σημειώνεται ότι, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ίδρυσα έχουν περάσει αρκετοί νεαροί τότε δημοσιογράφοι όταν ξεκινούσαν στο επάγγελμα αυτό και τώρα εργάζονται σε Τοπικά και Παγκύπρια ΜΜΕ.

Συνεχίζω να ασχολούμαι με τα ΜΜΕ - τηλεπικοινωνίες.

     Υπάρχουν συνεργασίες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Αναφορικά με την τηλεφωνία – τεχνολογίες- οι γνώσεις μου πλέον έχουν φτάσει σε ανώτερο επίπεδο. Και στο τομέα αυτό συνεργάζομαι με Κύπρο και εξωτερικό. Συνεργασίες υψηλής τεχνολογίας.

           ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ


                             Επιχειρηματίας


         Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου


           Βοηθάμε και προχωράμε!!!


                     Κίνηση Σωτηρία της Πάφου

   +357 99303244          marangosekloges@gmail.com        marangos                                                                                                    dimitri

  Εξαγγελία υποψηφιότητας Δημήτρη Μαραγκού


Δημήτρης Μαραγκός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου – Κίνηση Σωτηρία της Πάφου
Βοηθάμε και προχωράμε!!!


Συνδημότες και συνδημότισσες. Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
στις επικείμενες Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024, δηλώνω παρών. Θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου με την Κίνηση Σωτηρία της Πάφου.
Είμαι πανέτοιμος να εργαστώ σκληρά για την πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας. Για την Πάφο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και θέλουμε να την δούμε να προοδεύει κι άλλο.
Σας καλώ να με ψηφίσετε σε αυτή την εκλογική διαδικασία και σας υπόσχομαι ότι θα φτιάξουμε μια Πάφο δυνατή και ισχυρή. Μια Πάφο που οι συμπολίτες μας θα ζουν με αξιοπρέπεια.
Είμαι έτοιμος να συμβάλλω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου και γενικά στην καθημερινότητα του καθενός. Κοιτάζω και θα συνεχίσω να το κάνω, τα μικρά προβλήματα των συμπολιτών μου. Τα προβλήματα της γειτονιάς. Εκεί είναι που πρέπει να δώσουμε σημασία. Γιατί και η κάθε γειτονιά είναι Πάφος.
Να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη μεσαία τάξη, γενικότερα. Να συγκρατήσουμε την ανοδική πορεία των ενοικίων, αφού και στην Πάφο τα πράγματα έχουν ξεφύγει.
Έχω όραμα για την Πάφο, που αξίζει να αναδειχτεί περαιτέρω. Να φτάσει πολύ ψηλά και να γίνει, μεταξύ άλλων, Νο1 τουριστικός προορισμός, γιατί το αξίζει. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτε από άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
Με περισσότερες πτήσεις, περισσότερα ανοίγματα και δυνατότερη προβολή της Πάφου στο εξωτερικό θα πετύχουμε το θεμιτό αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα όχι μόνο σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα τουριστών.
Αγαπητοί συμπολίτες, θα είμαι πάντα δίπλα σας σε ότι σας απασχολεί. 24 ώρες του εικοσιτετράωρο θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου. Το τηλέφωνο μου είναι στη διάθεσή σας. Γνωρίζετε ποιος είμαι, πόσο έχω βοηθήσει και συνεχίζω να βοηθώ αλλά και αναδείξει αυτή την πόλη, ιδιαίτερα μέσα από τα ΜΜΕ που ίδρυσα. Την τηλεόραση PAFOS TV, την εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αλλά και το ραδιόφωνο POINT FM.
Με το σύνθημα «Βοηθάμε και προχωράμε» σας καλώ να με στηρίξετε για να πετύχουμε. Είμαι πάντα δίπλα σας!!!
Σας ευχαριστώ!!!


Δημήτρης Μαραγκός

Επιχειρηματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου – Κίνηση Σωτηρία της Πάφου
Τηλ., viber, whatsapp - 99303244
E- mail - marangosekloges@gmail.com
Facebook – Marangos Dimitri
Ώρες ραντεβού στο γραφείο – καθημερινά 18.30 μμ – 20.00 μμ



Γιατί ο Δημήτρης Μαραγκός βάζει υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο της Πάφου;

«Εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να είμαι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, έχω βοηθήσει και προσφέρει, και συνεχίζω να το κάνω, αρκετό κόσμο μέσω των ΜΜΕ, που έχω ιδρύσει όπου η λειτουργίας τους γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
     Εάν εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος θα έρθω ακόμη πιο κοντά στους δημότες της Πάφου και θα συνεχίσω να τους βοηθώ στην επίλυση των μικρών και μεγαλύτερων προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν. Προβλήματα για τα οποία θα μιλήσουμε αναλυτικά στην πορεία.
Προβλήματα πάντα υπάρχουν, ιδιαίτερα τώρα στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Δηλώνω ότι, δεν θα μείνω μόνο στις υποσχέσεις αλλά θα προχωρήσω σε πράξεις, πιέζοντας, αναδεικνύοντας και προωθώντας θέματα μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο.
       Αξίζει να σημειωθεί ότι, βοήθησα και ανέδειξα άτομα, που αυτή την στιγμή κατέχουν θέσεις κλειδιά στην κοινωνία μας. Ακόμη, προώθησα την πραγματοποίηση διαφόρων έργων στην πόλη μας».

                               

                    Βοηθάμε και Προχωράμε!!



Δημήτρης Μαραγκός

Επιχειρηματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου – Κίνηση Σωτηρία της Πάφου

Τηλ. 99303244

E- mail - marangosekloges@gmail.com

Facebook – Marangos Dimitri

Ώρες ραντεβού στο γραφείο – καθημερινά 18.30 μμ – 20.00 μμ

                  Συνεργασίες Δημήτρη Μαραγκού

Ο Δημήτρης Μαραγκός με την Κική Περικλέους η οποία ήταν από τις πρώτες ρεπόρτερ και παρουσιάστριες ειδήσεων που εργοδοτήθηκαν στο PAFOS TV. Ο Δημήτρης Μαραγκός, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του PAFOS TV, πίστεψε στην Κική η οποία μετά από σκληρή δουλειά αναδείχτηκε περαιτέρω ως δημοσιογράφος. Πέρασε από τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και περιοδικά, τόσο Τοπικής όσο και Παγκύπριας εμβέλειας. Σήμερα εργάζεται ως ανταποκρίτρια του ΚΥΠΕ στην Πάφο. Ο Δημήτρης Μαραγκός δεν έχει ξεχάσει τους πολύ καλούς του συνεργάτες στα ΜΜΕ, που ίδρυσε στην Πάφο, προβάλλοντας την Πόλη και Επαρχία και βοηθώντας αρκετό κόσμο.

                             Ρωτήσαμε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του                                             Δήμου Πάφου Δημήτρη Μαραγκό …
-Έχουν γίνει έργα στην Πάφο;

            Μας απάντησε…
-«Έργα στην Πάφο έχουν γίνει και γίνονται. Όμως, πιστεύω ότι, δεν έχει δοθεί μέχρι τώρα η ανάλογη σημασία στις γειτονιές, ακόμη και γύρω από το κέντρο της πόλης. Σε αυτό θα επανέλθω με φωτογραφικό υλικό.

Επίσης, έχω διαπιστώσει ότι, πολλά έργα ολοκληρώνονται αλλά παρουσιάζουν μεγάλα προβλήματα, όπως λακκούβες, προβληματικά φρεάτια κ.α. Σε πολλά από τα έργα σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις στα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσής τους, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του κόσμου αλλά και την μείωση του κύκλου εργασιών σε διάφορα καταστήματα. Επαναλαμβάνω, έργα έγιναν και γίνονται αλλά δεν δίδεται σημασία στη λεπτομέρεια.

Εξάλλου, σε πολλά κτήρια, κυρίως στο κέντρο της πόλης, παρεμβαίνει ο Δήμος Πάφου για ευπρεπισμό τους. Δυστυχώς, εδώ παρατηρούνται διακρίσεις μιας και δεν γίνονται σε όλα τα κτήρια αλλά σε ορισμένα, κάτι το οποίο πιστεύω ότι δεν είναι σωστό     

         Σας ευχαριστώ     Πάντα στη διάθεσή σας»!!!

               Ρωτήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάφο με την Κίνηση Σωτηρία της Πάφου Δημήτρης Μαραγκός να τοποθετηθεί γενικά, για την υποψηφιότητά του.

              Κάνοντας αναφορά σε αυτή ο Δημήτρης Μαραγκός, δήλωσε χαρακτηριστικά … «Είμαι άνθρωπος των έργων και των πράξεων. Αποφασιστικός και μετρημένος και όχι των λόγων και των θεωριών.

Απαιτούνται θυσίες, σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια, γνώση, τόλμη, συνέπεια και ανθρωπιά, για να επιτευχθούν οι στόχοι μας, κάτι που διαθέτω.

Ο αγώνας έχει ξεκινήσει. Γνωρίζω ότι ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών. Ένας αγώνας για μια πιο ανθρώπινη πόλη. Ο Δήμος επιβάλλεται να έρθει πιο κοντά στους δημότες και να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους. Γιατί προβλήματα και μάλιστα σοβαρά, υπάρχουν.

Σε αυτόν τον αγώνα, εγώ ο Δημήτρης Μαραγκός, δηλώνω παρών! Καλώ τον Παφιακό λαό να με στηρίξει για να είμαι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Πάφου. Έχω και μπορώ να προσφέρω πολλά. Άλλωστε, γνωρίζετε ποιος είμαι και την μέχρι τώρα προσφορά μου στην Πάφο.